Makaronipudding och horror


Mitt liv / tisdag, mars 7th, 2017

Vilket busväder vi haft idag. Kan inte direkt klaga på min planering som innebar att göra så lite som möjligt. Efter att jag lämnat Jennifer på dagis gick jag upp till centrum för att kompletteringshandla till dagens middag. Väl hemma bänkade jag mig i soffan och sträcksåg Real detective, en serie som i varje avsnitt tar upp en polis värsta uppdrag. 

Vid halv ett tog jag en paus och slängde ihop makaronipudding. Jag har aldrig gjort det förut men åh, vad lätt det var.Hela familjen tyckte det var en hit!

Nu har jag precis lagt Jennifer och ska smita upp för att fortsätta se American horror Story. Har du sett den? Vi började se serien iförrgår och jag har längtat att få fortsätta. Älskar mystiken och spänningen! Trodde att jag skulle tycka att det var superläskigt men hittills har det gått bra.Hoppas du får en fin kväll! ♡

One Reply to “Makaronipudding och horror”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *