Midsommar-morgon

Godmorgon vänner,

Idag är det midsommarafton och Jennifer väckte mig tjugo i sex. Innan klockan sex är fortfarande för tidigt om ni frågar mig. Nu en timme senare har vi ätit frukost och sitter och ser på lite Bubble Guppies. Jennifers favorit sedan hon var cirka 1 år. Undrar hur många gånger vi sett säsong 1 och 2? Gissa temat på kalaset nästa vecka!?

Det har varit lite radiotystnad från mig de senaste dagarna. Var helpepp och förberedde några bilder som ska komma upp men så glömde detta klantskaft att skaffa ny medicin och det var inte bra, dessutom hade receptet gått ut och jag som trodde att jag hade ett stående recept. Dag nummer 1 funkade men igår var det mycket som föll. (Medicinen jag glömt var alltså min antidepp och ångest tablett) Jag lyckades iaf få vårdcentralen att förnya receptet så nu väntar jag på att klockan ska slå tio så att jag kan gå upp och hämta den.
Bland annat bröt jag ihop igår kväll när jag skulle somna. Helt plötsligt övermannades jag av min dödsångest och att ”tänk om jag dör på förlossningen och aldrig mer får krama och pussa på min lilla dotter). Bara det att skriva den meningen sätter igår tårproduktionen. Var kommer sådana tankar ifrån?
Oddsen att det faktiskt händer vet jag ju är minimal!

Jaja, hur som helst, igår var faktiskt annars en bra dag. En del roliga saker skedde men det kommer jag berätta mer om inom kort.
Idag ska vi till mina föräldrar och fira en lugn midsommar. Äntligen har våra förkylningar börjat vända men jag orkar fortfarande inte med för mycket fart och fläng så lite altanhäng passar mig utmärkt.
Hur ska ni fira och vad är ert måste på midsommarbordet?

Hur åren förändrats men midsommarplatsen hos mamma och pappa är kvar. 

2013 – Blondie var på plats men med en skägglös Niklas. Tjabo och Morris röjde i bakgrunden och jag kommer ihåg att kvällen avslutades med att Nicke och min pappa sköt med pappas pilbåge, storleken störra. Inga olyckor skedde.

2014 – Jag var rödhårig och älskade mina extensions. Vädret var inte det bästa men med hjälp av värmefläkt kunde vi äta ute.

2015 – Höggravid! Tänk att det bara vara dagar ifrån tills vår första skatt kom till oss. 12 dagar senare var hon hos oss. Midsommar? Ja, vädret tillät oss inte att vara ute utan maten intog i köket men menyn såg ut som den skulle. Klassiskt midsommarbord med sill, potatis, köttbullar etc.

2016 – Vi kunde återigen vara ute! Bordet var sig likt, sällskapet lika så men den bästa bonusen slocknade i min famn. ♥

2 reaktion på “Midsommar-morgon

    • Tack! Det kom över mig när jag gick igenom bilderna och bara det här måste jag lägga upp.
      Men visst har väl du lagt upp liknande? Med ertCaptain Morgan knä?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.