Mys-onsdag i Bandängen

Igår, onsdag, hade jag bestämt träff tillsammans med Ida och hennes tjejer här i högdalen. Hon var så omtänksam och lät mig välja plats och då kom jag att tänka på just våra fina park Bandängen. Den har lite av allt, djur, lekpark, plaskdamm och en hel del uppträdanden nu under sommaren.

Vi möttes kring 10-tiden och gick in till ICA först för att handla med oss lite gott och blandat. Jag köpte räksallad till mig och Jennifer samt en baguette som jag tänkte att vi alla kunde dela på. Till fika blev det gifflar och sedan juice att dricka.

I sakta takt gick vi bort mot parkleken där tjejerna fick starta att leka av sig. När våra magar började kurra och Jennifer alltmer började snoka i bådas vagnar gick vi bort till plaskdammen och satte oss.

Innan bad ville vi alla få i oss lite mat. Jennifer åt precis det jag trodde, majs och räkor. Hon är lite kinkig vår dam men jag vet vad hon tycker om för det mesta. Huvudsaken är ändock att hon får lite i magen.

Tjejerna kunde fritt gå ner i vattnet och vi vuxna fick möjlighet att prata av oss medan vi satt där i närheten och höll koll. Det var längesen vi sågs så det var trevligt att även vi fick en stund för oss “själva”.

Här är alla mina tjejer! Man kan se Alinas arm i Idas famn som också ville plaska lite.

Till slut ville tjejerna gå och titta på djuren så vi klädde på oss och jag passade på att knäppa en bild på våra coola pinglor. Med härlig positiv energi tackade vi för oss vid halv två och gick hem för en sen vila.
Det var en dag jag verkligen behövde, så tack igen finisar! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.