Ny vecka!

Måndag igen och värmen ska ligga på lika hett hela veckan. Jag vill inte klaga men lite väl varmt är det faktiskt nu. Hoppas ni alla ser till att dricka ordentligt och söka mycket skugga.

Själv så jobbar jag hemifrån med ombygget av butikens hemsida. Den måste vara färdig, eller mer eller mindre klar, i början av september då den ska lanseras. Liiiiite stressade känner jag mig! Men får försöka göra mitt bästa så går det nog vägen.

Började dessutom skriva ett inlägg igår men efter x-antal försök gav jag och upp och sedan avslutade jag dagen med en breakdown igen. Måtte allting snart lugna ner sig för jag tyar inte mycket mer snart!

Ha en superfin måndag! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.