Städa...

Just nu har jag verkigen haft det fullt upp på jobbet. Vi är ju normalt vis bara två på lagret men nu är det bara jag i semester-tider. Idag kom jag äntligen i kapp och då hade jag egentligen mer måsten än vanligt!
Har inte haft någon ork direkt på kvällarna heller och mest suttit ute på balkongen med en bok därför har tyvärr bloggen blivit lidande....IGEN!
Just nu läser jag sista Twilight boken och den är så bra att det är väldigt svårt att lägga ner den, tyvärr har jag som vanligt en massa annat som jag MÅSTE göra. Unnar mig dock en timmes läsning om dagen.
Idag har jag dammsugit och torkat alla golven, det var på tiden så det är riktigt skönt att ha det gjort. Snart ska jag sätta igång med fiskgratängen som ska vara till middag samt plugga litegrann.
Vill så gärna fixa lite i sovrummet också men jag vet inte hur ännu. Ska fundera lite mer och kanske även städa lite till idag.
Sedan blir det bio till helgen, troligtvis fredag, eftersom tredje Twilight-filmen har premiär idag. Tänkte försöka hinna se förgångarna innan dess bara men på något vis känns tiden lite knapp!
Vill även passa på att gratta världens bästa Nina på hennes födelsedag, GRATTIS!

Sånt där som Nina håller i handen får inte hon dricka längre för snart kommer hennes andra bebis.
Spännande!