Att lära gammal hund att sitta

Godmorgon,
Tror ni inte att jag har sjukt svårt att somna samt sova inatt? Jag som var så trött! Ändå låg jag bara och vred och vände mig. Ingen position dög och benen värkte som tusan. Ett par gånger tog jag upp telefonen och googlade på bäddmadrass och varför man har en och massa annat. Till slut gick jag upp och tog en värktablett, samtidigt vaknade Jennifer till och ville upp i vår säng. När hon väl låg bredvid kunde jag slappna av bättre och när sedan tabletten verkade kunde jag somna. Men tror ni att jag sov tungt sen? Nej, jag vaknade ett flertal gånger. Suck! 
 
Hursomhelst, när jag låg där i sängen kom jag att tänka på en av anledningarna till att jag nog har så ont i lederna. Hur jag sitter! Vart jag än är så sitter jag i skräddarställning. Det spelar ingen roll om det är köksstolen, golvet eller soffan, alltid slutar det med att jag sitter så. Inte att mina knän och höfter börjar ta stryk.
Så nu har jag bestämt mig för en trial and error, jag ska lära mig att sitta normalt. Tror helt ärligt att det kommer bli ruskigt svårt men hittills har det åtminstone gått bra. Bara att fortsätta kämpa.