En dag att städa

Hej där!
Vilken tumult dag det varit! Känner mig riktigt ledsen men hoppas att allt kommer lösa sig på vägen. Bara att hålla tummarna. 
Efter jobbet idag tog jag ialla fall tag i svinstian hemma. Dammade och dammsög, skurade golv och gjorde en snabbstädning av köket. Sedan vankades det spagetti och köttfärssås. Lyckades även få till sex matlådor så nu har vi lunch för nästan hela veckan. Inte nog med allt detta så får jag även krypa ner i en renbäddad säng. Finns det något bättre? Tycker att man sover så mycket bättre när det är rent och man själv är nyduschad. 

Imorgon är det massage-dags igen. Blev inställt förra veckan och jag kan lova att det var tur i oturen. Lyckades vurpa både i fredags och i lördags. Hur klantig får man bli egentligen? Det är nog bara jag som lyckas. Så jag är blå lite överallt på kroppen och ont på diverse ställen. Efteråt ska jag försöka finna ork att städa och rensa i badrummet. Lika bra att passa på när sinnet skriker efter renlighet!

Men nu känner jag mig lika gäspig som bilden jag lyckades fånga på Styx häromkvällen. Blev så häftig och har ingen aning varför den blev så röd men jag gillade den ialla fall. 
Ska fortsätta ladda inför säsongsstarten av Game of Thrones som är på söndag och försöka ta mig tid att göra något inlägg till imorgon. Har ju både mitt senaste dietist-besök att berätta om samt hur det var på hvc i fredags.