V som i våfflor och vardag

Från två tuffa dagar med kräkningar och kinkig liten tös så börjar vi se ljuset igen. Idag har både jag och Jennifer sovit bort halva dagen men det har varit så värt det. Dessutom har hon ätit gröt som fått stanna i magen, all annan mat ratar hon. 
Ser framemot att komma tillbaka till vanliga vardagar och för att "fira" våra sista dagar tillsammans hemma (Nicke är ju hemma även denna vecka) ska vi lyxa till det med våfflor till middag. Det blir tredje gången för i år, första gången var den 25:e då det var våffel-dagen och sedan åt vi det till frunch någon dag senare. Det är ju bara så gott!
Ja, just det, nu är det slut ammats också. Eftersom Jennifer ändå inte fick behålla något har vi bara kört på vätskeersättning dessa dagar och nu har inte ens jagat efter dem så då passar vi på att avsluta. Trist att den eran tar slut men nu tar en helt annan en start och jag ser även där framemot att kunna bära vilka kläder jag vill igen utan att behöva tänka på om de går att dra ner smidigt eller ej. Jag hoppas också att mina bröst tar och krymper både en och två storlekar. Fast med min otur där lär det inte ske. 
Nu ska börja förbereda middagen.