Jenny - Webbutvecklare

Wow, vad kan man mer säga? Jag är klar med min utbildning. Två år har sprungit iväg och jag kan nu stolt bära titeln webbutvecklare och dessutom med inriktning mot E-handel som känns väldigt aktuellt nu.

Däremot får man väl lägga till ett tyvärr att vi alla befinner oss i pandemi-snurran och jag liksom många andra står utan arbete för tillfället. Men jag håller hoppet uppe om att allt snart ändras och saker kan börja bli som vanligt igen.

Det känns på sätt och vis väldigt tråkigt att dessa två är slut samtidigt som jag faktiskt är grymt stolt över att jag tog mig igenom dessa år. Det har inte alltid varit lätt och jag har många gånger funderat på att hoppa av när hopplösheten varit stor.

Men i fredags var det iaf dags för examen och oavsett corona eller inte så var det en dag att fira!

Jag och några andra i klassen möttes upp och körde en taco-lunch och skålade in att vi fixat utbildningen. Vi hade en digitalexamen och fick prata med resterande klassen och utbildningsledaren över zoom. Det bjöds på en hel del skratt och gamla minnen och efter någon timme tackade alla för sig och vi fortsatte på hemmaplan med vårt firande. Vi skålade i champagne, flamsade runt och sjöng med till massa gamla låtar. Även om situationen inte var som man önskat sig gjorde vi det absolut bästa av den.

Dagen efter blev jag uppvaktad av lite släkt och vänner. Vi åt smörgåstårta och skålade för min examen.
Vilka fantastiska blommor jag dessutom fick! Det är något visst med all färg som blommorna sprider, det liksom spritter lite extra i kroppen.

Men helt otroligt! Nu är jag alltså klar och livets nya bana kan sakta ta form...