2014 - Vad hände?

Vad har hänt 2014? Året som skulle bli super men blev det verkligen det? Det är dags att sammanfatta.

Början av året kändes okej, borträknat att jag började äta godis igen vilket jag kanske borde undvikit. Annars firade jag min födelsedag och hade ett relativt händelselöst liv. Lät verkligen uppmuntrande!
Jag såg en massa serier och filmer (som vanligt) och jobbade på. 

Efter mycket om och men och tänkande fram och tillbaka tog jag mig i kragen och började planera för att starta mitt egna företag, Stellasina. Sakta men säkert, mest sakta, gick det framåt. 

 

Jag vann en nygammal vän och förlorade 2 som visade sig inte tillhöra vänlistan egentligen. 

 

Jag mådde psykiskt dåligt och kände mig riktigt vissen inuti. Tillslut fick jag hjälp hos min gynekolog som konstaterade att jag hade pmds, en värre variant av pms som bland annat ger depressioner. Med medicinering började jag må lite bättre. 

 

Backstreet Boys kom till Sverige och självklart var jag på plats. Månaderna innan gick även låtarna varma i högtalarna. De är lika bra nu som då! 

 

Kören fick en del bröllopsgig och vi satte ihop det vassaste Medley:et med geni-Sanna i täten.

 

Under sommaren njöt jag av värme och sol. Solade och badade en del, var ute och åt och sjöng en massa karaoke. 

Jag tog de värsta besluten jag behövt göra i hela mitt liv men knöt samtidigt ett starkare band till en ”bekant” som idag är en av mina närmaste vänner. 

 

Bröt ihop mer och insåg även att mina ”bekymmer” inte helt är grundade på pmds:en. Finns så mycket gömt där bakom! Tog kontakt med en husläkare och blev remitterad till en terapeut. 

 

Under hösten skaffade jag äntligen mitt sminkbord som jag drömt om så länge. Varför ska jag alltid dra ut på saker jag vill ha så länge?

Jag såg även massa magiska kärleksfilmer och tänker ofta på The notebook som verkligen är helt fantastisk.

 

Vintern avlöste hösten, men visade sig inte på riktigt. Jag blev uttagen av smartson att testa en Samsung Curved och under testperioden gjorde jag även min andra näsoperation. 

 

Operationen gick super och idag kan jag äntligen andas på båda sidor. TV:n var också magisk och efter lite slit hos banken så fick den stanna. Vi gjorde om lite i vardagsrummet och tittade på film efter film efter serie. Jag såg hela Bones och såg även klart Supernatural. 

 

Efter lite mer än två månaders väntetid så fick jag komma till terapeuten. Det var jobbiga samtal och många tårar, men i det långa tror jag att det kan lära mig att handskas med mig själv bättre. 

 

I slutet av november öppnade jag Stellasina, min webshop med en inriktning på bh:ar i lite större storlekar. 

 

Jag hade massor av konserter och körrep inför Lucia och stressen var ett faktum. Mådde psykiskt och fysiskt illamående på samma gång (vilket jag i och för sig mått så gott som hela året men av andra anledningar). 

 

Styx åkte in för tandoperation och veterinären ringde och gav mig världens värsta besked. Jag bröt ihop totalt men efter ett par timmar kunde jag se bättre igen och pratade med veterinären igen. Vi kom överens om att se hur allting utvecklade sig innan vi förhastade oss och som tur är mår min Styx mycket bättre nu.

 

På Lucia uppträdde vi sex gånger för Tyresös äldreboenden. Det var riktigt utmattande men så värt det såhär i efterhand. Dock var jag väldigt glad när allting var över och orkade inte lyssna på en enda jullåt till.

 

Julen var mestadels bra. Fick en riktigt vit jul hos min morfar med minus grader under 20 strecket hela veckan. Är det så man säger det? Jag och mamma tog promenader med lille Tjabo och inomhus var jag ständigt förföljd av denne lille följeslagare. 

 

Dock bröt jag ihop under början av veckan och fick panikköpa mina mediciner igen eftersom klanten glömt dem hemma. Jag fick massa fint i julklapp och väl hemma igen återgick allt till det vanliga…

 

Idag är det nyårsafton, alltså sista dagen på 2014. Detta år blev inte alls som jag tänkt mig men...

  • Jag är nöjd och stolt över mig själv att jag lyckades starta mitt egna företag!
  • Jag är ledsen över att jag varit och känt mig så ledsen!
  • Jag har lärt mig att det tyvärr inte finns många som är riktiga vänner, att smutskastande fortsätter även när man är vuxen! Varför har vissa människor ett behov av att sprida lögner?
  • Jag har förlorat människor som betyder mycket för mig och det smärtar fortfarande, men vissa var kanske till det bättre!?
  • Jag är lycklig över att jag har en fantastisk familj!
  • Har även underbara vänner! 

På det stora hela; Låt 2015 bli bättre, och på någotvis är jag övertygad om det!