Tycker inte öm...

att vara sjuk och framför allt inte att ha det jag har nu...BLÄ!
Ställde upp och jobbade extra igår och jag kände redan på väg till butiken att "hm, undrar om det inte är på gång något igen?!". Fast sedan under dagen lindrades besvären till mer eller mindre det obefintliga. Skönt tänkte jag!
Men min kropp hade inte gett upp om att jag skulle bli dålig, så klockan fem imorse vaknade jag med värre besvär än dagen innan och efter det har det hållt i sig!
Men nu har jag fått medicin så snart borde jag börja känna effekt, tror dock att det blir en dag till hemma för att låta den verka ordentligt plus att det inte är så kul att springa omkring på jobbet och ha ont.

Hur töntigt det här än må hända låta så har jag iaf äntligen införskaffat mig Mulle Meck bygger bilar, vilket störtskönt spel! Lennart Jähkel är så himla passande att vara Mulle också, om du inte har provat lär du aldrig förstå tjusningen med detta spel men du som har testat lär säkert förstå vad jag pratar om?!

Dagarna springer iväg och snart är det helg, med helgen innebär halloween och varken jag eller Jimmy har kommit på någon bra maskerad dräkt. När man inte behöver komma på något då har man massvis av idéer och nu är det helt svart, hur kan det komma sig?
Nej, jag får väl ta mig en extra titt på tradera igen...