IKEA, apelsiner och trötthet...

Wow, min lördag blev toppen!
Först bio med Catrin och filmen var toppen och sedan blev det karaoke. Det var jag, Niklas och Lollo som var där och jag fick min första placering i en tävling nånsin så nöjd, JAAA!Söndagen gick åt till storhandling samt firande av Niklas mamma. Hon och hennes sambo hade nog gjort den godaste smörgåstårta jag någonsin ätit. Mums i massor!

Har "lidit" av ryslig trötthet senaste veckorna och idag fick jag äntligen arsl*t ur vagnen och åkte iväg till apoteket så nu har jag mina järntabletter igen. Förhoppningsvis kommer jag både bli/se piggare ut och bli av med min yrsel, även koncentrationförmågan hoppas jag ska öka. 
Men trots att jag var så trött igår så åkte jag och min älskling och handlade på IKEA. Det blev nytt köksbord och nya stolar, vilket var mer än välbehövligt! Nu börjar det verkligen kännas som vårat gemensamma hem, men lite kvar finns det som åtminstone jag vill byta ut men en sak i taget.

Nu efter att vi slängt alla gamla möbler samt kartonger så ska jag bara ta en riktigt lugn kväll och vila kroppen, för det är jag värd!