Vardagslyx när ni frågar mig - Fisk i folie

Det gäller att ta vara på dagarna och även passa på att njuta av tiden som finns. Ett enkelt sätt är att bara laga något du aldrig gjort förr, hälla upp ett glas vin och sedan bara slappna av. Det gjorde jag härom dagen.

Sedan några månader har två fina fiskbitar av Tilapia, som mina föräldrars granne fiskat, legat i frysen och suktat ögonen ur mig. Jag är en riktig fiskoman egentligen men det blir väldigt sällan som jag äter det.
Hade redan planerat att jag skulle göra foliepaket av dem och servera det med potatis och dillsås. Tyvärr är jag lite feg av mig för att misslyckas så det har liksom dragit ut på tiden. 
Jag googlade fram hur många grader fisken skulle tillagas i samt vad andra rekommenderade som kryddning och så vidare. Min fisk hann dock inte riktigt tina innan det var dags för middag så deras 15 min i ugnen blev till närmare en timme (sånt som händer). Slutresultatet blev fint som tusan och jag en aningen stolt över att ha lyckats tillaga något nytt! 
 
Om du också vill testa så kommer här "mitt recept"
Du behöver:
En vit fisk av något slag
Smör
Citronpeppar, vitpeppar, flingsalt och dragon
 
Gör såhär:
Börja med att tina fisken några timmar innan du ska tillaga den. Sätt ugnen på 100 grader och riv av en lagom stor bit ugnsfolie. Placera fisken mitt i folien och bryt av smör som du lägger uppe och under fisken i den mängd du vill ha. Krydda fisken med ovannämnda kryddor (om du är lite känslig mot het mat så se upp med vitpepparn eller hoppa den helt). Vik sedan ihop folien så att det blir som ett paket av fisken och placera paketet mitt i ugnen i cirka 15 minuter. 
Servera med kokt potatis och dillsås. Klart!