Livet på landet

Sedan ett par dagar tillbaka bor jag och tjejerna i min brors hus ute på Brevik. Det är verkligen som landet här och man känner hur lugnet som jag efterlängtat sakta börjar infinna sig.
Det har varit grymt hektiskt på senaste tiden och mycket som hänt omkring mig. Har varit en pärs att få ihop veckorna men nu när skolan har en paus kan jag äntligen andas ut i ett par dagar innan allt kör igång igen.

Igår hittade vi äntligen ner till badplatsen, tredje gången gillt, visade sig att vi var bra nära redan första gången. NU hittar vi åtminstone och det är väl det som är huvudsaken.


Blev en paus i allt skrivande då barnen drog i mig men nu har de somnat och jag kunde sätta mig framför datorn igen.

Vi har spenderat så gott som hela dagen ute på altanen. Så skönt att bara kunna öppna dörren och gå ut och bara kunna vara utan att tänka på andra än ja, just oss.
Det blev fruktstund och efter det lekte tjejerna runt och jag passade på att steka min bleka kropp.

Vid 12 gick vi in för att vila och ladda upp oss inför besök. Lasse och Catrin tillsammans med sina barn kom på besök och grillade korv med oss.
Barnen blåste såpbubblor, lekte kurragömma och brände energi så det hette duga. Vi vuxna tog det betydligt lugnare och satt kvar i soffan och pratade.
Halv fem tackade de för sig och rullade hemåt och vi städade undan på uteplatsen för att sedan varva ner i soffan.

Så nu sitter jag alltså här och känner mig för första gången under de här dagarna lite ensam. Vet inte om det är tröttheten efter dagens alla ute timmar eller om jag sakta börjar "trilla dit igen".
Blir nog en tidig kväll för mig med. Imorgon vankas det bad, grillning och lite fredagsmys så kanske lika bra att ladda upp sig ordentligt.