Välkommen till...Efter att ha lessnat på att jaga livet ur mig efter en bh som både var snygg och bekväm bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Det har krävts mycket jobb och planering men det har varit värt det. Jag har redan hört att det inte bara är jag som har haft samma problem så därför önskar jag er nu välkomna till stellasina.se
 
Stellasina riktar i första hand in sig på bh:ar för er som behöver lite större kupor i olika omkretsar, från 65 och uppåt. Just nu i början är det svårt att ha ett stort lager men jag beställer regelbundet hem nytt och det tar mellan 1-2 veckor att få hem dem. 
Stellasina vill erbjuda ypperlig service samt underkläder i högkvalitet för dig som inte känner dig som en tant riktigt än (eller kanske aldrig). Alla ska ha samma rätt att få känna sig vacker inunder!
Just nu finns bh:ar från märkena Freya, Fantasie och B.tempt'd inne och framöver kommer även elomi komma in. Har du sett en bh på någon av deras hemsidor du skulle vilja ha eller saknar du någon storlek? Tveka då inte att kontakta mig. 
Det går både att chatta direkt på sidan och maila! 
 
Just nu erbjuder stellasina alla sina kunder förlängda bytes-och öppetköptider! Handla innan den 20 december och du får förlängt öppetköp eller byte till den 31 januari 2015! 
VÄLKOMNA!