Vecka 23 vs 30 - Väntan på dig

Nu när jag ser bilden från vecka 23 fram till där jag är idag så syns det verkligen tydligt att jag blivit större och att det verkligen är en bebismage man har. Och då vill jag säga att jag redan tyckte att jag var stor i vecka 23. Som ni ser så har jag fått några bristningar eller de jag hade har blivit lite längre. Har även fått 2 stycken på magen men de syns knappt. Trodde jag skulle tycka att det var grymt jobbigt om jag fick fler men faktiskt så bryr jag mig inte. Kallar dem för mina kärleksbristningar!

Från och med igår har jag nu även gått ner på halvtid. Jag är så sjukligt trött vilket påverkar både humör, koncentration och mycket mer. Mitt hb är fortfarande lågt och bidrar antagligen till tröttheten men nu får jag en chans att sova ett par timmar extra på dagarna och vila mer. På det viset får jag troligtvis upp humöret och allt det andra på samma gång. 

Vad har annars hänt med mig och pyret på senaste tiden? Jag känner massa sprattel, mest när jag går och lägger mig men även ibland på dagarna känner jag lilla knytet röra sig. Skrutten vägrar dock flytta sig från min högra sida. Antar att den hittat den perfekta positionen, som att sitta i sin favorit fåtölj! Lika slapp som sina föräldrar antagligen!

Nu ska vi fika här hemma och se en film innan det är dags för sängen...